Det här receptet har jag stulit från ett reklamblad. Var bara tvungen att prova, för det såg så gott ut! Och det var det!
Ursprung: ICA Maxis reklamblad, något modifierat.
Ugnsbakad torsk med kaviarsås och haricots verts sallad
Ingredienser
Instruktioner
-
Tina fisken och räkorna. Sätt ugnen på 175°. Skär fisken i två eller fyra bitar. Lägg fisken i en ugnssäker form. Krydda med salt och peppar. Sätt i formen mitt i ugnen och baka tills fisken är genomstekt.
-
Ansa och skiva purjolöken. Fräs den i smör. Tillsätt grädden och koka ihop såsen något. Tillsätt kaviaren och smaka av med salt och peppar.
-
Koka haricots verts ett par minuter. Låt dem rinna av och tillsätt smör så bönorna blir blanka och fina. Blanda i den hackade dillen och räkorna.
-
Kan serveras med potatis, men smakar utmärkt som det är utan något mer.
Receptet är avsett för fyra personer, men vi var två och åt upp rubbet! Dock utan potatis.