Ugnsbakad torsk med kaviarsås och haricots verts sallad

Hoppa till receptet Skriv ut
1 Lägg till i favoriter
pinit

Det här receptet har jag stulit från ett reklamblad. Var bara tvungen att prova, för det såg så gott ut! Och det var det!

Ursprung: ICA Maxis reklamblad, något modifierat.

Ugnsbakad torsk med kaviarsås och haricots verts sallad

Pin Recept
1 Lägg till i favoriter
Tillagningstid 40 min Totaltid 40 min
Svårighetsgrad: Medelsvår Portioner: 4

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken och räkorna. Sätt ugnen på 175°. Skär fisken i två eller fyra bitar. Lägg fisken i en ugnssäker form. Krydda med salt och peppar. Sätt i formen mitt i ugnen och baka tills fisken är genomstekt.

  2. Ansa och skiva purjolöken. Fräs den i smör. Tillsätt grädden och koka ihop såsen något. Tillsätt kaviaren och smaka av med salt och peppar.

  3. Koka haricots verts ett par minuter. Låt dem rinna av och tillsätt smör så bönorna blir blanka och fina. Blanda i den hackade dillen och räkorna.

  4. Kan serveras med potatis, men smakar utmärkt som det är utan något mer.

    Receptet är avsett för fyra personer, men vi var två och åt upp rubbet! Dock utan potatis.
Nyckelord: fisk,skaldjur,kaviar,grädde

Har Du provat att laga det här receptet?

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en fråga

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Lägg till i favoriter
Minimum
1 Lägg till i favoriter

Dela det på ditt sociala nätverk