Pappardelle med kycklingfilé

Pappardelle con ragù di pollo
Hoppa till receptet Skriv ut
0 Lägg till i favoriter
pinit

Bilden lånad från annat recept då bild saknades för detta recept.

Pappardelle med kycklingfilé

Pin Recept
0 Lägg till i favoriter
Tillagningstid 60 min Totaltid 1 tim
Svårighetsgrad: Nybörjare Portioner: 4

Beskrivning

Ursprung: Bo Hagström

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfilén i ca 2 cm stora tärningar. Krydda med vitpeppar. Bryn tärningarna runt om i fettet i en stekgryta.

  2. Tillsätt grovt hackad lök, tärnad morot, fint skuren selleri och rosmarin. Låt fräsa tills det börjar ta färg. Tillsätt likör och låt den nästan koka in.

  3. Häll i rödvin och tomatpuré. Riv ner skalet på en tvättad apelsin. Pressa ur saften, tillsätt vatten och fond.
    Låt sakta puttra i ca 30 minuter.

  4. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Hälla av vattnet och blanda pastan med kycklingsåsen. Rör ner persilja och smaka av med salt.

Har Du provat att laga det här receptet?

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en fråga

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0 Lägg till i favoriter
Minimum
0 Lägg till i favoriter

Dela det på ditt sociala nätverk