Schweizernöt-maränger

Hoppa till receptet Skriv ut
1 Lägg till i favoriter
pinit

Bilden har admin lånat från annat recept eftersom bild saknades.

Schweizernöt-maränger

Pin Recept
1 Lägg till i favoriter
Portioner: 12

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda socker och äggvita och vispa hårt i en kastrull på högsta värme över vattenbad

  2. Vispa tills det blir riktigt hett och ta bort från spisen.
    Vispa tills det svalnat.

  3. Smält chokladen
    Vänd i chokladen så det blir en snygg marmorering.

  4. Klicka ut 12 maränger på en plåt med bakplåtspapper i betten

  5. Baka i 140° i 35 minuter

    Resultatet blir underbart!

Har Du provat att laga det här receptet?

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en fråga

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Lägg till i favoriter
Minimum
1 Lägg till i favoriter

Dela det på ditt sociala nätverk