5-timmarslamm

Hoppa till receptet Skriv ut
0 Lägg till i favoriter
pinit

Gott och enkelt! Ursprung: Jamie Oliver/tasteline.

Bilden lånad från annat recept då bild saknades för detta recept.

5-timmarslamm

Pin Recept
0 Lägg till i favoriter
Förberedelsetid 20 min Tillagningstid 5 timme Totaltid 5 timmar 20 min
Svårighetsgrad: Nybörjare Portioner: 5

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 170°.

  2. Bryn lammsteken på alla sidor i olivolja en stor stekpanna. Salta och peppra.

  3.  Tillsätt bacon i tärningar, hela lökar och vitlöksklyftor och stek i ytterligare 3 minuter.

  4. Flytta över allt till en ugnsfast form eller långpanna.

  5. Släng i de hackade örterna och grönsakerna. Häll på vinet och lika mycket vatten. Salta och peppra grönsaker och vätskan.

  6.  Täck över med folie. Stek i ugnen i 5 timmar.

  7. Smaksätt skyn med lite kalvfond, salt och peppar om så behövs.

  8. Servera direkt ur pannan. Skär stora bitar av köttet, sleva upp grönsaker och servera med ett gott bröd som kan suga upp såsen.

Nyckelord: lamm,vitlök

Har Du provat att laga det här receptet?

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en fråga

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0 Lägg till i favoriter
Minimum
0 Lägg till i favoriter

Dela det på ditt sociala nätverk