Bilden lånad från annat recept då bild saknades för detta recept
Sätt ugnen på 225°C.
Dela kycklingfiléerna på längden.
Fördela salvia över parmaskinkan och rulla in kycklingbitarna i skinkan. Lägg bitarna tätt i en smord ugnssäker form.
Blanda balsamvinäger och soja och droppa det över. Stek i mitten av ugnen ca 15 minuter. Ös kycklingen ett par gånger. Köttsaften från kycklingen ska vara klar utan rosa inslag.
Dela tomaterna. Droppa över olivolja, salta och peppra. Stek dem samtidigt i ugnen som kycklingen.
Dela champinjonerna i fjärdedelar och bryn dem i Milda flytande margarin. Ställ dem åt sidan.
Lös upp buljongen i det kokande vattnet och håll det varmt.
Fräs schalottenlöken i margarin utan att den tar färg. Rör i riset och låt det fräsa en stund tills det är blankt. Tillsätt saffran och rör om.
Späd med het buljong, lite åt gången. Låt koka in. Fortsätt att späda med lite buljong åt gången, rör hela tiden. Det tar ca 20 minuter, risotton ska vara krämig.
Tillsätt champinjonerna mot slutet av koktiden.
Smaka av med peppar. Ta risotton från värmen och blanda i osten. Servera kycklingfiléerna med tomater och den krämiga saffranrisotton