Madames fläskfilé

Hoppa till receptet Skriv ut
1 Lägg till i favoriter
pinit

En 80-talsklassiker

Madames fläskfilé

Portioner: 4

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i cm-tjocka skivor och platta ut dem.

    Bryn dem fint och krydda med salt och paprika.

    Lägg på eldfast fat.

  2. Skiva och smörkoka löken mjuk och blank tillsammans med champinjonerna. Strö över skorpmjöl och späd med grädde och vin till en lagom tjock stuvning.
    Smaksätt och späd mer om så behövs.

  3. Häll röran över filéerna, strö på riven ost och gratinera vid 250-275° 10-15 minuter.

    Om rätten är nylagad och varm eller vid 225-250° ca 20 minuter om rätten är kall då den sätts i ugnen.

    Gott med grönsallad och klyftpotatis till.

Har Du provat att laga det här receptet?

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en fråga

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Lägg till i favoriter
Minimum
1 Lägg till i favoriter

Dela det på ditt sociala nätverk