Banankaka

Hoppa till receptet Skriv ut
0 Lägg till i favoriter
pinit

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull och låt det svalna.

  2. Tillsätt mjölk, socker, salt och vaniljsocker.

  3. Mosa bananerna och rör ner dom.

  4. Blanda samman mjöl och bikarbonat och rör ner det
    i smeten.

  5. Vispa kikärtsspadet till hårt skum och vänd försiktigt ner det också.

  6. Häll det hela i en välsmord bröad slät 1,5-liters form (jag tycker att den blir bättre i en avlång än i en rund) och grädda på 175º ca 45-50 min.

  7. Låt kakan svalna något innan den vänds upp.

  8. Kakan är godast när den har kallnat och håller sig saftig länge, om man nu kan låta bli den ;-)

Har Du provat att laga det här receptet?

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en fråga

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0 Lägg till i favoriter
Minimum
0 Lägg till i favoriter

Dela det på ditt sociala nätverk