Portioner:
|
6
(byt:
1
2
3
4
5
6
8
10
12
15
20
) |
Tid: |
40 minuter |
Kategori: |
FÃ¥gel, |
Inlagt av: |
|
Ursprung: |
|
Ingredienser
5 st
|
kycklingfiléer |
ca 900 g |
|
|
1 msk
|
rapsolja |
|
|
|
1.3 tsk
|
salt |
|
|
|
1 krm
|
vitpeppar |
|
|
|
600 g
|
fryst grönsaksblandning |
efter smak och tycke |
|
|
375 g
|
chunky salsa |
|
|
|
8 st
|
tortillabröd |
20-25 cm |
|
|
200 g
|
mozzarellaost |
|
|
|
|
Gör så här
Skär kycklingen i små bitar. Stek i oljan ca fem minuter.
Krydda med salt och pepppar.
Blanda i grönsakerna och salsan och låt puttra ett par
minuter(kycklingen ska vara genomkokt).
Varva tortillabröden med kycklingröran på bakplåtspapper på en plåt.
Låt understa och översta lagret vara bröd.
Skär mozzarellan i tunna skivor och täck de översta bröden.
Gratinera mitt i ugnen på 250º ca tio minuter.
Servera tortillatårtorna skurna i tårtbitar med strimlad sallad och gurka. |